Historie

Posted by | May 26, 2014 | Aktuelt | No Comments

Vognmandsforretningen
Steffs budcentral er en tredje-generations, familieejet vognmandsforretning med udgangspunkt fra Viby i Århus. Virksomheden tæller en trup på 14 erfarne chauffører og afløsere. Vores chauffører er desuden fleksible og parate til at yde en indsats når det er påkrævet.

Grundlaget for Steffs Budcentrals aktiviteter er en solid og god kundekreds, hvoraf mange har været kunder hos Steffs i årevis. Se hvilke transportmuligheder vi kan tilbyde under fanebladet transport.

Historie
Steffs Budcentral fik sin start i 1940, hvor Gitte Nielsens bedstefar anskaffede sig en hestevogn og begyndte at køre med mælk. Efterhånden blev denne kørsel suppleret op med andre ting, som f.eks. brændsel og rejsegods og banepakker m.m. Med tiden voksede forretningen stille og roligt. I 1962 stødte Gittes forældre Bodil og Åge Steffensen til. De købte en lille lastbil som Åge kørte mens Bodil passede telefonen. Elleve år senere, i 1973, parkerede Gittes morfar, som også var vognmand, sin lastbil i Viby. Nu ville han ikke mere.

Med tiden er der således i ny og næ kommet flere lastbiler til, og i dag består den fleksible vognpark udelukkende af moderne lastbiler. I 2000 kom Gitte til med henblik på et glidende generationsskifte, som nu er overstået.

Gittes historie
Som sagt er Gitte født ind i vognmandsbranchen, og har fra starten oplevet hvordan denne fungerer. Efter en kontoruddannelse hos Tuborg, begyndte hun hos transportafdelingen hos GASA i Århus, hvor hun var i 11 år. Efter ophold i endnu tre transportvirksomheder, var hun klar til at overtage roret efter sin far Åge Steffensen, som tredje generation i vognmandsfamilien.